De ce Google s-a deconectat pe versiunea necuprinsă a „Linii încețoșate”

De ce Google s-a deconectat pe versiunea necuprinsă a „Linii încețoșate”

CANNES - Purtătorii de la Google au semnat pe versiunea necuprinsă a controversatului videoclip „Robered Lines” al lui Robin Thicke, prezentând femei goale, dar numai după o dezbatere internă.


Într-una dintre cele mai fascinante sesiuni de desfășurat la festivalul Cannes Lions, doi executivi de top din Google au discutat despre provocările și dezbaterile care determină decizia de a șterge conținut de pe YouTube.

plaja kim kardashian 2016

„Fondatorii YouTube au văzut pornul ca o buruiană” care ar aglomera alte forme de conținut, potrivit Victoria Grand, directorul strategiei de politici la Google.

Cu toate acestea, site-ul de partajare video are apeluri dure pentru a face tot timpul. Nu va permite un fel de fetișism care nu este altceva decât o femeie cu tocuri care apasă o pedală de gaz într-o mașină. Dar angajații YouTube au dat undă verde versiunii explicite a videoclipului lui Thicke „Linii încețoșate”, care unii au marcat o melodie „viol”.

Ne-am întrebat dacă dansează sau doar stau? Ceea ce este perfect acceptabil în Franța este perfect inacceptabil în Coreea ”, a spus Grand.


Ea a votat publicul cu palete cu privire la acceptabilitatea altor videoclipuri, inclusiv o femeie în vârstă care demonstrează tehnicile de eutanasie cu pungi de plastic și copii care stârnesc spray deodorant în gură.La Grand i s-a alăturat colegul David Drummond, principalul ofițer juridic al firmei, care a prezentat o serie de alte dileme care implică sex, moarte și violență.


ziua de naștere nick onken

Sesiunea s-a concentrat pe conceptul de exprimare liberă și rolul Google în a decide să difuzeze controversata comedie Sony „Interviul”. Hackerii din Coreea de Nord - furioși pentru ilustrarea filmului de asasinarea lui Kim Jong Un - au pierdut mii de e-mailuri și documente furate în represalii.

De asemenea, Google a atins problema ISIS și cum să combată cel mai bine mesajul său de ură extremă.


„Îndepărtăm ce este mai rău”, a spus Drummond, care a adăugat că modalitatea preferată este să găsești alte voci care să-și opună opoziția.

Executivii au lamentat că nu am fost mai mulți documentari sau comedii pentru a combate mesajele de ură. Între timp, Google oferă expertiza vedetelor sale YouTube în lupta împotriva organizațiilor teroriste. Ideea este că pot ajuta ONG-urile și alte grupuri să înțeleagă modul de construire a traficului pentru a lupta ISIS și videoclipurile sale de recrutare.

Articole Interesante