De ce nu era [spoiler] în Avengers: Infinity War?

De ce nu era [spoiler] în Avengers: Infinity War?

Nu ai văzut încă Avengers: Infinity War în cinematografe? Spoilerele majore în față! Serios. Priveste acum departe.

O mulțime de secret și mister înconjurat Avengers: Infinity War . Cine va muri? Cine va supraviețui? Va fi Thanos învins înainte de a bate din degete? Și, în sfârșit, unde este Clint Barton de la Jeremy Renner, aka Hawkeye . Personajul lui Renner lipsește în trailere, teasere, afișe - toate eforturile campaniei promoționale îl lasă complet pe Hawkeye. De ce suntem atât de șocați că nu a ajuns la film?


Hawkeye este un Avengers ’OG. Fanii l-au observat rapid dispărând din prima remorcă. „Cu siguranță va fi în celelalte teasere promoționale, există doar prea multe personaje de prezentat”, ne-am gândit. Nu. Hawkeye nu se vede nicăieri. Dar, în loc să presupunem că nu este în film, s-au născut mai multe teorii.

Avengers: Infinity War

Studiourile Marvel & rsquo; AVENGERS: INFINITY WAR..Thanos (Josh Brolin) .. Foto: Film Frame .. © Marvel Studios 2018

Clint nu este înăuntruAvengers: Infinity Wardeloc. Dar este menționat atunci când unul dintre personaje întreabă despre el. Ce face? Se bucură de pensionare împreună cu soția și copiii săi. Aceasta nu este o pensie oricum, însă este mai degrabă un arest la domiciliu. Clint și Scott aka Ant-Man (Paul Rudd) au încheiat un acord cu guvernul în loc să se alăture căpitanului american. Ambii bărbați au copii și ar prefera să fie lângă ei decât să fugă dintr-un loc în altul. Are sens. Probabil vom afla mai multe despre aceste oferte într-un viitor film.

bethenny Frankel greutate
Mai multe din Marvel Movies

The actorul a fost văzut filmând Cu toate acestea, știm că Hawkeye va fi prezentat în Răzbunătorii 4 . Și datorită faptului că a pierdutRazboi infinit, va juca mai mult decât probabil un rol mai mare în următorul film. De fapt, unul dintre teorii originale , susținut de benzi desenate, poate fi încă adevărat.


Hawkeye va apărea înA4ca Ronin. Poziția lui Thanos îl va afecta pe Hawkeye, deoarece familia sa este una dintre numeroasele victime care dispar. Hawkeye își va dori răzbunare, precum și o modalitate de a inversa genocidul.este dmx mort sau viu
Următorul: Răzbunătorii: Războiul Infinitului este tot o plictiseală jucăușă înainte să se întunece

Avengers: Infinity Warjoacă în teatre.


Următorul Univers Marvel Cinematic esteAnt-Man and the Wasppe 6 iulie 2018, urmat deCăpitanul Marvelpe 8 martie 2019.

Articole Interesante